Multihus abonnement

Et multihus abonnement giver adgang til at booke og benytte Nim Multihus udenfor de planlagte aktiviteter. Et abonnement dækker en hel husstand. Abonnementet gælder for et år ad gangen med start 1. september. 

OBS: BØRN UNDER 15 ÅR KUN I FØLGE VOKSEN!

Du kan supplere dit Multihus abonnement med en gæstebillet, hvis du ønsker at invitere personer uden Multihus abonnement med i huset.

Hvis du har brug for en nøglebrik skal du tilmelde dig "Nim Multihus - nøglebrik". Læs mere om under "Info".

Hvis du allerede har en nøglebrik som blot skal aktiveres igen, så skal du fremsende kvittering for køb af Multihus abonnement til: pedel Tom Sørensen pr. mail: tks@horsens.dk sammen med følgende information: dit fulde navn, mobil nummer og 4 cifret kode for brik. Tom vil herefter sørge for at du får din brik byttet.

Når du har købt dit multihus abonnement, kan du booke tid i multihuset (se knap neden for). OBS: hvis du skal bruge hele hallen, så vælg "hele hallen", herved booker du hele hallen på en gang.

HUSK: hvis du skal booke til børnefødselsdag, klik her

Tilmeld

Vær at vide

Hjælp hinanden

Det er altid sjovt at være i multihuset, men det er sjovest, når redskaber og rekvisitter er til at finde og i orden, herunder at redskabsrummet er ryddeligt, når man forlader hallen igen. Alle rekvisitter og redskaber skal anvendes til det, de er be...

Læs mere
Retningslinjer

For brugere af multihuset gælder nogle retningslinjer. Retningslinjerne skal følges af alle - også når man f.eks. afholder børnefødselsdag. 

Læs mere
Overordnede regler for brug af multihuset

BØRN UNDER 15 ÅR MÅ KUN VÆRE I MULTIHUSET I FØLGE VOKSEN. Dette både af hensyn til børnenes sikkerhed og af hensyn til "multihuset". hvis man er en flok, der tager sammen booker og bruger multihuset, så skal alle komme fra husstande med multihus ab...

Læs mere